Otevřeno Po - Pá 6.00 - 21.00, So - Ne 9.00 - 18.00
+420 721 908 309

SOUTĚŽ

SOUTĚŽ

S končícím létem vás mohou začít napadat myšlenky, že už není třeba tolik cvičit. Naopak! Nenechte s létem odejít i vaši motivaci a pracujte na sobě dál. Cvičení není jen o hubnutí a postavě. Je o vašem mindsetu, disciplíně a pocitu vnitřní spokojenosti. Zlepšujete si díky tomu své zdraví, udržujete se v kondici a stáváte se tou nejlepší verzí sebe sama. Abychom vás motivovali k dalšímu pokračování u nás, připravili jsme si na našem Instagramu soutěž o jedno ČLENSTVÍ FIT.

Jaké jsou podmínky soutěže? Úplně jednoduché!

  • Dejte srdíčko na soutěžní fotku
  • Sledujte stránku Level Gym na instagramu
  • Napište nám do komentářů, co je Vaší největší motivací při cvičení a označte někoho, kdo by si neměl nechat soutěž ujít!

 

Ze všech komentářů bude vylosován jeden šťastlivec, který bude označen ve stories nebo v komentáři. Výherce nemá nárok na kompenzaci výhry formou peněz. V případě, že se výherce neozve, výhra propadne do další soutěže.

Kliknutím na SOUTĚŽ se dostanete na náš Instagram, na kterém naleznete soutěžní příspěvek. Soutěž potrvá až do 16.9.2024.

 

Zkuste své štěstí. A pokud se náhodou štěstí neusměje zrovna na vás a výhra poputuje k někomu jinému, přesto nezoufejte. Neztrácejte svojí motivaci při cestě za lepším já! 

Soutěž není žádným způsobem provozována, sponzorována ani spojena s Instagramem ani Facebookem. Instagram ani Facebook za ni neručí a nemá žádné závazky vůči soutěžícím

blog | budujte svá těla